Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. In dit geval ontvangt u het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, terug. Alleen de kosten voor het retourneren van uw product zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer 7,25 per pakket. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Het product moet in de originele staat en verpakking, samen met alle toebehoren, worden geretourneerd aan de verkoper.

Neem contact op met info@climateplasterbenelux.com om gebruik te maken van dit recht. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen nadat we het retourneerde product in goede staat hebben ontvangen. Als het product of de verpakking beschadigd is, kan dit leiden tot een waardevermindering en kunnen we deze waardevermindering doorberekenen. Verzorg het product zorgvuldig en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retourzending.

Wat kunt u niet retour sturen

Laat u katoenpleisters op maat produceren in een door u gekozen RAL-kleur, dan kunt u helaas geen retour sturen vanwege de aard van het product. Aangepaste producten zijn speciaal voor u gemaakt en kunnen niet meer aan andere klanten verkocht worden. Dit betekent dat, in het geval van aangepaste producten, onze standaard retourbeleid niet van toepassing is. Wij raden u daarom aan zorgvuldig te overwegen of u zich het product in de gewenste kleur kunt voorstellen voordat u een bestelling plaatst. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste kleur of heeft vragen over de producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.