De standaard voor een akoestische spuitpleister

Verbeter de akoestiek in uw woonkamer van uw woning met Climate-plaster katoenpleister, Het vermindert galm en is goed voor ecologisch bouwen.

Galm in uw woonkamer?

In veel en vaak moderne woningen is er sprake van galm, door het gebruik van harde materialen en vlakke rechte ruimtes wordt er geen geluid geabsorbeerd maar juist weerkaatst. Dit kunt u voorkomen door uw plafonds en wanden af te werken met de akoestiek verbeterende Climate-plaster katoenpleister.

Verbeter de akoestiek met klima-pleister

Klima-pleister absorbeert het geluid van muziek en spraakgeluid frequenties. Hoort u uzelf dubbel terwijl u praat en klinkt er een echo als u muziek aan het bespelen of luisteren bent? Dan is klima-pleister een goede oplossing.

4 millimeter

De akoestiek waarde ligt bij een enkele laag katoenpleister van maar 4 / 5 millimeter op maximaal: 0,25 NRC conform NEN – EN – ISO 354 : 2003

9 millimeter

Climate-plaster akoestische afwerking in meerdere spuitlagen van totaal 8 / 9 millimeter ligt op: 0,65 NRC conform NEN – EN – ISO 354 : 2003

Akoestiek verbeteren

De waarden verschillen qua spuitlaag-dikte, hoe meer lagen hoe beter het akoestiek. Zie bijvoorbeeld ons 4mm, 8mm en 14mm akoestiek rapport!. Daarnaast zijn er vescheidene andere rapporten beschikbaar op de product informatie pagina die u allemaal kunt downloaden in PDF bestand.

Product informatie pagina

Akoestische en pleister eigenschappen vergeleken met stanaard spuitpleister

Bekijk de decors

U kunt het katoenpleister Incl. effecten bekijken

Webshop

Climateplaster is te bestellen in de webshop.