De standaard voor een akoestische spuitpleister

Verbeter de akoestiek in uw woonkamer van uw woning met Cottonplaster katoenstuc, Het vermindert galm en is goed voor ecologisch bouwen.

Galm in uw woonkamer?

In veel moderne woningen wordt galm een veelvoorkomend probleem. Dit wordt vaak veroorzaakt door het gebruik van harde materialen en het ontwerp van vlakke, rechte ruimtes, waardoor geluid niet geabsorbeerd wordt maar juist weerkaatst. Gelukkig is er een oplossing: het afwerken van uw plafonds en wanden met akoestisch verbeterend materiaal zoals Cottonplaster katoenstuc.

Verbeter de akoestiek met katoenstuc

Katoenstuc is speciaal ontworpen om geluid te absorberen, met name de frequenties van muziek en spraak. Merkt u dat u uzelf herhaaldelijk hoort tijdens gesprekken, of dat er een storende echo optreedt wanneer u naar muziek luistert? Dan is katoenstuc de ideale oplossing om deze problemen aan te pakken. Met katoenstuc kunt u genieten van een verbeterde akoestiek in uw woonkamer, zonder last te hebben van hinderlijke galmeffecten.

4 millimeter

De akoestiek waarde ligt bij een enkele laag katoenstuc van maar 4 / 5 millimeter op maximaal: 0,25 NRC conform NEN – EN – ISO 354 : 2003

9 millimeter

Cottonplaster akoestische afwerking in meerdere spuitlagen van totaal 8 / 9 millimeter ligt op: 0,65 NRC conform NEN – EN – ISO 354 : 2003

Akoestiek verbeteren

De waarden verschillen qua spuit laagdikte, hoe meer lagen hoe beter het akoestiek. Zie bijvoorbeeld ons 4mm, 8mm en 14mm akoestiek rapport!. Daarnaast zijn er verscheidenen andere rapporten beschikbaar op de product informatie pagina die u allemaal kunt downloaden in PDF bestand.

Product informatie pagina

Akoestische en pleister eigenschappen vergeleken met stanaard spuitpleister

Bekijk de decors

U kunt het katoenstuc Incl. effecten bekijken

Webshop

Cottonplaster is te bestellen in de webshop.